Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: IT Sales Binnendienst

Plaatsingsdatum 07-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Kan jij advies geven over IT Software Licenties & producten en de verkoop van ook sluiten? Heb je daarbij ook nog een goede telefoonstem en vind je het wel “vet” om je product kennis met je klanten te delen?
Dan willen we graag met jou in contact komen!

SLBdiensten en Slim
SLBdiensten functioneert sinds 1992 als intermediair tussen de softwarebranche en het Middelbaar (Beroeps) Onderwijs. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod, kunnen wij via onze B2B-site SLBdiensten.nl en onze webwinkel Slim.nl iedereen die leert of werkt in het onderwijs voorzien van goede, legale software tegen scherpe prijzen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in de onderwijsmarkt.
Op dit moment werken wij met 30 enthousiaste medewerkers vanuit ons prachtige pand aan de Vierwindenstraat in hartje Amsterdam.

Om ons team te versterken bij de vernieuwingen van onze dienstverlening, zijn wij op zoek naar een
IT Sales Binnendienst (m/v) 32-40 uur per week

Als IT Sales Binnendienst ben je het 1e contactpunt voor onze klanten en daarmee het visitekaartje van onze organisatie.
Je dagelijkse werkzaamheden kan je in het kort als volgt beschrijven;

 • Telefonische nauw contact onderhouden met onze klanten, zowel reactief als proactief (inbound/outbound);
 • Ontvangen van vragen over de software producten en diensten die wij leveren;
 • Adviseren over onze producten, diensten en oplossingen, waarbij je de toegevoegde waarde laat zien;
 • Sluiten van verkoopopdrachten.

Je bent in staat om meerwaarde te creëren door klanten de juiste open vragen te stellen en oplossingen te bieden voor actieve en latente behoeften.
Kortom, je bent een ware spin in het web binnen onze organisatie.
Elke vraag die je ontvangt zie je als een kans om de klanttevredenheid te verbeteren en alles wat je bespreekt je klanten, verwerk je in ons klantensysteem.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding op HBO niveau, minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke (telefonisch/adviserend) functie.
Je hebt aantoonbare ervaring met een klantregistratiesysteem en beheerst de Nederlandse en Engels taal goed.
Je hebt aantoonbare affiniteit met de IT branche en/of het onderwijs.
Je bent bekend met het MS Office pakket als gebruiker. Aangezien het merendeel van de contacten met de scholen over Microsoft producten en oplossingen gaan, is diepgaande kennis van Microsoft oplossingen en diensten een enorme pré.
We zoeken een enthousiast persoon, die goed in een team kan samenwerken en die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel kent. Je denkt proactief mee met de klant om te komen tot klantgerichte oplossingen. Je kan snel schakelen, je bent leergierig en je ziet jezelf als een vlot persoon.

Even op een rijtje;

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief vaardig
 • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office-pakketten zoals Word en Excel
 • Het is zeker een pre als je het Microsoft License Solutions Examen 74-678, of 70-705 al hebt doorlopen (Designing and Providing Microsoft Licensing Solutions to Large Organizations)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van Microsoft Dynamics CRM is een pré.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en vindt klantvriendelijkheid en klanttevredenheid belangrijk.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar


Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en varieerde functie, die je zelf invulling kan geven. Je draait mee in een dynamische, enthousiaste en klantgerichte organisatie en wordt opgenomen in een organisatie met een informele werksfeer, prettige collega’s en korte communicatielijnen.
Het betreft een fulltime (40 uur) functie op ons mooie kantoor aan het Amsterdamse Realeneiland, welke goed bereikbaar is met OV én een eigen parkeergarage heeft.

Je beloning is afhankelijk van kennis en ervaring, maar is zeker uitstekend te noemen.
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals een bijdrage aan je pensioen van 75%, opleidingen, reiskosten etc.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina https://slbdiensten.heeft-vacatures.nl.
Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar onze recruiter audrey@slbdiensten.nl. Zij zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Audrey van der Linde

Vestigingsplaats

Solliciteer